AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı fayans görmek

Kahve falında kırmızı fayans görmek

Kahve falında kırmızı fayans görmek zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, parasının her zaman bereketli olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı fayans gördüyseniz:

  • Yalnız bir erkekseniz, bir maceraya atılabilir ya da gerçekten sevebileceğiniz bir kadınla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kırmızı fayans görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına işarettir.

Kahve falında renkli fayans görmek sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına delalettir.

Kahve falında fayans dizmek kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi fayans görmek hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında fayanslı ev görmek rahatsızlık vereceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında duvar fayansı görmek bir süre belini doğrultamayacağına, kısmetlerinin çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında fayans döşemek kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında kırık fayans görmek musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, rahatın kaçacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir