AnaSayfa / Genel / Kahve falında fayans dizmek

Kahve falında fayans dizmek

Kahve falında fayans dizmek sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, sırrın kimselere söylenmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında fayans dizmek gördüyseniz:

  • Size ait olmayan iş ya da sorumluluklardan kaçınmalısınız.

Kahve falında fayans dizmek olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında fayans görmek elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında pembe fayans görmek maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz fayans döşemek maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına yorulur.

Kahve falında duvar fayansı görmek yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fayans yaptırmak kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine inanılır.

Kahve falında mavi fayanslı ev görmek iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, geleceğinin parlak olacağına işaret eder.

Kahve falında eve fayans döşemek fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir