Kahve falında renkli fayans görmek

Kahve falında renkli fayans görmek varlık içinde yokluk çekileceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında renkli fayans gördüyseniz:

  • Düşünce tarzınız bir yapı, bir plan içinde olsun.

Kahve falında renkli fayans görmek huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah fayans görmek kazancın günden güne artacağına, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına delalettir.

Kahve falında fayans görmek ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında fayans döşemek karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında kırık fayans görmek ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine işaret eder.

Kahve falında fayans kırmak can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında fayans dizmek mutlu olmanın yollarını bulacağına, parasının ve malının da artacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz fayans görmek çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, elinize para geçeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top