AnaSayfa / Genel / Kahve falında fayans döşemek

Kahve falında fayans döşemek

Kahve falında fayans döşemek isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, işlerinin çoğalacağına, işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına inanılır.

Kahve falında fayans döşemek gördüyseniz:

  • Sizden daha iyi fikirleri olan kişiler varsa, tepki vermek yerine şans tanımanın faydası olabilir.

Kahve falında beyaz fayans döşemek doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, çok sıkıntılı günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında fayans döşemek bol kazançlı bir işe girileceğine, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine yorulur.

Kahve falında eve fayans döşemek yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fayans kırmak maneviyatının çökeceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fayans yaptırmak geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında banyo fayansı görmek bekar ise evleneceğine, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına tabir olunur.

Kahve falında mutfak fayansı görmek içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında fayans taşı görmek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir