AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvar fayansı görmek

Kahve falında duvar fayansı görmek

Kahve falında duvar fayansı görmek dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında duvar fayansı gördüyseniz:

  • Toplum içinde yüksekten atarak gülünç duruma düşebilirsiniz.

Kahve falında duvar fayansı görmek ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, ferahlayacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı fayans görmek ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına işarettir.

Kahve falında fayans silmek zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına işarettir.

Kahve falında renkli fayans görmek tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz fayans görmek azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fayans temizlemek işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine alamet eder.

Kahve falında fayans dizmek imkânların günden güne azalacağına, alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına inanılır.

Kahve falında beyaz fayans yıkamak geleceğin güzel olacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir