AnaSayfa / Genel / Kahve falında fayanslı ev görmek

Kahve falında fayanslı ev görmek

Kahve falında fayanslı ev görmek parasına da para ekleyeceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, neşeyi ve sağlığı bulacağına, geçim derdi çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fayanslı ev gördüyseniz:

  • Ektiğiniz tohumların karşılığını alabilirsiniz.

Kahve falında eve fayans döşemek kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fayanslı ev görmek kazancını bu kişiden elde edeceğine, fesat kimselerin çıkacağına delalettir.

Kahve falında mavi fayanslı ev görmek kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, insanların alım gücünün azalacağına yorulur.

Kahve falında fayans yaptırmak evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, mülk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı fayans görmek çalışmaların beğeni almayacağına, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına delalet eder.

Kahve falında banyo fayansı görmek onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına inanılır.

Kahve falında fayans temizlemek yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında renkli fayans görmek sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir