AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi fayans görmek

Kahve falında mavi fayans görmek

Kahve falında mavi fayans görmek büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, rızkın genişlemesine, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında mavi fayans gördüyseniz:

  • Kendinizi tehdit altında hissettiğiniz konular varsa plan veya düşüncelerinizi açıklamanız yanlış olabilir.

Kahve falında mavi fayans görmek hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında mavi fayanslı ev görmek işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına işaret eder.

Kahve falında fayans taşı görmek konfor içinde olacağına, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fayanslı ev görmek önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında banyo fayansı görmek yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı fayans görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında renkli fayans görmek bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına işaret eder.

Kahve falında fayans kırmak işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir