AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı elma aldığını görmek

Kahve falında kırmızı elma aldığını görmek

Kahve falında kırmızı elma aldığını görmek parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı elma aldığını gördüyseniz:

  • Sosyal aktiviteler olumlu sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında kırmızı elma aldığını görmek gergin olacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil elma aldığını görmek dualarından hayır görmeyeceğine, çok iyi sonuçlar vereceğine işarettir.

Kahve falında elma aldığını görmek sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine yorulur.

Kahve falında birinden elma aldığını görmek zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı elma toplamak maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil ve kırmızı elma görmek başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı yeşil elma görmek ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına delalettir.

Kahve falında büyük kırmızı elma görmek moralinin düzeleceğine, kalp kırıklığı olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir