AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden elma aldığını görmek

Kahve falında birinden elma aldığını görmek

Kahve falında birinden elma aldığını görmek sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine, çıkar için insanlara zulmetmeye, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına işarettir.

Kahve falında birinden elma aldığını gördüyseniz:

  • Sizi köşeye sıkıştıran kişiler veya üzerinizde baskı yaratan durumlar karşısında ileride pişman olacağınız sözler söyleyebilirsiniz.

Kahve falında elma aldığını görmek çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden elma aldığını görmek eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı elma aldığını görmek girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına inanılır.

Kahve falında yeşil elma aldığını görmek muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babadan elma almak tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına işaret eder.

Kahve falında elma çalmak borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına yorulur.

Kahve falında elma mandalina görmek çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği  işarettir.

Kahve falında elma ve şeftali toplamak zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir