AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil elma aldığını görmek

Kahve falında yeşil elma aldığını görmek

Kahve falında yeşil elma aldığını görmek yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, bereket ve huzur geleceğine, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, makam sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil elma aldığını gördüyseniz:

  • Yakın çevrenize dikkatli bakmanızda fayda var.

Kahve falında yeşil elma aldığını görmek sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı elma aldığını görmek hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına yorulur.

Kahve falında elma aldığını görmek dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinden elma aldığını görmek sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine işarettir.

Kahve falında yeşil tatlı elma yemek özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil ekşi elma görmek işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı yeşil elma görmek geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, insanlarla bir araya geleceğine inanılır.

Kahve falında küçük yeşil elma görmek darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir