AnaSayfa / Genel / Kahve falında elma aldığını görmek

Kahve falında elma aldığını görmek

Kahve falında elma aldığını görmek maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında elma aldığını gördüyseniz:

  • Harika şeyler yapmanın eşiğindesiniz.

Kahve falında yeşil elma aldığını görmek hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elma aldığını görmek hayal edilenlere ulaşılamayacağına, eğer fal sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinden elma aldığını görmek işlerinin hal yoluna gireceğine, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı elma aldığını görmek huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, rakiplerin geride bırakılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük elma kurdu görmek bir sebeple çok zor günler geçireceğine, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında nar elma görmek sevgiyi ve hürmeti göreceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil elma toplamak iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına işarettir.

Kahve falında ham elma görmek iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir