AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı çizme almak

Kahve falında kırmızı çizme almak

Kahve falında kırmızı çizme almak sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, işlerin toparlanacağına, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, sorunların çözüm bulacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, düşlediği evliliğin gecikeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı çizme almak gördüyseniz:

  • Uzlaşma sağlamak sıkıntı yaratmaktan daha faydalı olabilir.

Kahve falında kırmızı çizme giydiğini görmek sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı çizme almak işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına delalettir.

Kahve falında kısa çizme görmek verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında çizme kesmek iyileşeceğine, ferahlayacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çizme giydirmek hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çizmelerini çaldırmak yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine alamet eder.

Kahve falında lastik çizme görmek kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni siyah çizme görmek yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir