Kahve falında kırmızı çatı görmek

Kahve falında kırmızı çatı görmek meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı çatı gördüyseniz:

  • Hukukla, sağlıkla veya finansla ilgili konularda düşünecek çok şeyiniz var.

Kahve falında kırmızı çatılı ev görmek kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı çatı görmek mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına işarettir.

Kahve falında çatı arası görmek çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında evinin çatısının aktığını görmek elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına yorulur.

Kahve falında çatıda yaşadığını görmek hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine işaret eder.

Kahve falında evinin çatısının uçtuğunu görmek ekmeğin kesileceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Kahve falında kardeşinin çatıdan düştüğünü görmek hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çatıda bebek görmek insanların güvenini kazanacağına, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top