AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatıda yaşadığını görmek

Kahve falında çatıda yaşadığını görmek

Kahve falında çatıda yaşadığını görmek karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, kazancının yerine gelmesine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çatıda yaşadığını gördüyseniz:

  • Evde ya da ailede ek sorumluluklar söz konusu olabilir.

Kahve falında çatışma yaşamak iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında çatıda yaşadığını görmek geniş bir rızka kavuşacağına, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kişiyle aynı evde yaşamak bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evde depremi yaşamak maddi olarak büyük getirisi olacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sokakta yaşamak uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölen annenin yaşadığını görmek pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, işlerini boşvereceğine inanılır.

Kahve falında ilişki yaşamak yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüm korkusu yaşadığını görmek hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir