AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinin çatısının uçtuğunu görmek

Kahve falında evinin çatısının uçtuğunu görmek

Kahve falında evinin çatısının uçtuğunu görmek büyük bir proje ortaya koyacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, kişinin şifa bulacağına, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine alamet eder.

Kahve falında evinin çatısının uçtuğunu gördüyseniz:

  • Bazı planlara veya düzenlemelere istediğiniz şekle verebileceksiniz.

Kahve falında evin çatısının uçtuğunu görmek sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, kötü günler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında evinin çatısının uçtuğunu görmek gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına yorulur.

Kahve falında çatının uçmasını görmek Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çatı uçması görmek insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çatı uçtuğunu görmek başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında ev çatısının uçtuğunu görmek alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin çatısından atlamak iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine inanılır.

Kahve falında evin çatısından su aktığını görmek büyük sorunlarla boğuşulacağına, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir