AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı çatılı ev görmek

Kahve falında kırmızı çatılı ev görmek

Kahve falında kırmızı çatılı ev görmek husumetlerin başgöstereceğine, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, masabaşı bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı çatılı ev gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda yaratıcı değişiklikler meydana gelebilir.

Kahve falında kırmızı çatılı ev görmek yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, kendi işinin sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı çatı görmek mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ev çatıları görmek daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, böylece büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ev çatısının yıkıldığını görmek çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında çatısız ev görmek pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine yorulur.

Kahve falında ev çatısına çıkmak sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında ev çatısını görmek çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında çatılı ev görmek sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, zaferlere doymayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir