AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatıda bebek görmek

Kahve falında çatıda bebek görmek

Kahve falında çatıda bebek görmek üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, şartlarının da zenginleşeceğine işarettir.

Kahve falında çatıda bebek gördüyseniz:

  • Her konuda iddialısınız.

Kahve falında çatıda bebek görmek beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, iflas edeceğine yorulur.

Kahve falında çatıda su görmek maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dağda çatışma görmek uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çatıda uyumak yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına inanılır.

Kahve falında çatının üzerinde oturmak çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin çatısını yapmak kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, mülk sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında çatı üzerinde kar görmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında silahlı çatışmada vurulmak donanımlı kılacağına, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir