AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı cam görmek

Kahve falında kırmızı cam görmek

Kahve falında kırmızı cam görmek içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, onları koruyup kollayacağına, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yeni bir işe gireceğine, batıl amele, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı cam gördüyseniz:

  • Oysa, aniden plan değiştiren kişiler,yeniden düzenlenmesi gereken ajanda v.b beklenmedik değişiklikler uyum içinde hareket etmenizi gerektireceğe benziyor.

Kahve falında kırmızı cam görmek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, ters giden işlerin düzeleceğine yorulur.

Kahve falında buğulu cam görmek huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına inanılır.

Kahve falında cam kavanozun kırıldığını görmek fal sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında cama taş atıldığını görmek daha büyük işler için bir örnek olacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cam parçalarına basmak rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında cam bardakta su vermek inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında camda baykuş görmek yoksulluktan sonra zengin olmaya, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cam bardak düşürmek evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir