AnaSayfa / Genel / Kahve falında buğulu cam görmek

Kahve falında buğulu cam görmek

Kahve falında buğulu cam görmek sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, talihin yüzlerine güleceğine, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, hayatın düzene gireceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buğulu cam gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı hesaplamak için zamandan faydalanın.

Kahve falında buğulu cama yazı yazmak bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma inanılır.

Kahve falında buğulu cam görmek istediği noktalara geleceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına tabir olunur.

Kahve falında buğulu ayna görmek dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine tabir olunur.

Kahve falında hamsi buğulama görmek hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında buğulu görmek deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, rızkın çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cam kırıklarının üzerine basmak maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına yorulur.

Kahve falında cam kırık süpürmek atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında cam kapıdan geçmek fal sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, saygının hiç eksik olmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir