AnaSayfa / Genel / Kahve falında cama taş atıldığını görmek

Kahve falında cama taş atıldığını görmek

Kahve falında cama taş atıldığını görmek varını yoğunu kaybedeceğine, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında cama taş atıldığını gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi geliştirmek için göstereceğiniz gayret sevdiğiniz ya da önemsediğiniz kişileri şaşırtabilir.

Kahve falında cama taş atıldığını görmek maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bana taş atıldığını görmek güzel günlerle tanışılacağına, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına inanılır.

Kahve falında üzerine taş atıldığını görmek sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine delalet eder.

Kahve falında birine taş atıldığını görmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerinizin bir süre güzel gideceğine delalettir.

Kahve falında kendine taş atıldığını görmek geçim zorluğundan kurtulacağına, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taş atıldığını görmek eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında kendi başına taş atıldığını görmek zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, kendi işini kurup başına geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evine taş atıldığını görmek yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir