AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı bir şey içmek

Kahve falında kırmızı bir şey içmek

Kahve falında kırmızı bir şey içmek para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, çocuklar gibi şen olacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, şansının bir ömür yaver gideceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı bir şey içmek gördüyseniz:

  • Belli konularda belli şekillerde davranmalarını istediğiniz bazı kişileri kendi hallerine bırakmanız durumunda, şaşırtıcı bir şekilde, kendi istekleri dahilinde sizin isteklerinizi yerine getirdiklerini görebilirsiniz.

Kahve falında kırmızı bir şey içmek istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, ona yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarhoşluk veren şeyler içmek binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz bir şey içmek keyif ve neşe içinde yaşayacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında acı bir şey içmek maddi olarak kötü bir karara varılacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine işaret eder.

Kahve falında ölüden bir şey içmek ekonomik durumunun düzeleceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı bir şey almak hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı bir şey görmek elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı meyve suyu içmek ilerleyeceğine, kalkınacağına, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir