AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı meyve suyu içmek

Kahve falında kırmızı meyve suyu içmek

Kahve falında kırmızı meyve suyu içmek çok zarar göreceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı meyve suyu içmek gördüyseniz:

  • Başkalarının fikirlerine aldırmadan harekete geçebilirsiniz.

Kahve falında kırmızı meyve suyu içmek başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında meyve suyu içmek yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, onlara galip geleceğine rivayet eder.

Kahve falında vişne meyve suyu içmek çalışmalarının karşılığını alacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına işarettir.

Kahve falında karışık meyve suyu içmek maddi anlamda güçleneceğine, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı meyve suyu görmek çok büyük hayır duası alınacağına, fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında meyve çayı içmek iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı meyve toplamak bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı meyveler görmek o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir