AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı bir şey almak

Kahve falında kırmızı bir şey almak

Kahve falında kırmızı bir şey almak namının yürüyeceğine, uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı bir şey almak gördüyseniz:

  • Daha planlı davranmanız durumundaysa gereken desteği veya iş birliğini görebileceksiniz.

Kahve falında kırmızı bir şey içmek çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı bir şey görmek takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı bir şey almak mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına delalet eder.

Kahve falında bilinmeyen bir şeyden korkmak aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, zor zamanların ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında kaybolan bir şeyi aramak herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında oruçken bir şeyler yemek yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında kocanın şeyini görmek yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine, ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüden bir şey aldığını görmek fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir