AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden bir şey içmek

Kahve falında ölüden bir şey içmek

Kahve falında ölüden bir şey içmek istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, çok hayırlı işlere atılacağına delalettir.

Kahve falında ölüden bir şey içmek gördüyseniz:

  • Adil olunması gerekiyor.

Kahve falında ölüden bir şey içmek büyük miktarda kazanç sağlayacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına rivayet eder.

Kahve falında sarhoşluk veren şeyler içmek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, keyifleneceğine ve afiyette olacağına delalettir.

Kahve falında acı bir şey içmek zor zamanlar yaşayacağına, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı bir şey içmek düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz bir şey içmek çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine inanılır.

Kahve falında ölü bir şey vermek yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine delalettir.

Kahve falında ölüden bir şey almamak geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, makbul olan şeylere alamet eder.

Kahve falında ölüden bir şey alıp vermek bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir