AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı bir şey görmek

Kahve falında kırmızı bir şey görmek

Kahve falında kırmızı bir şey görmek sıkıntıya düşeceğine, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, fal sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı bir şey gördüyseniz:

  • Eğitimsel veya yaratıcı aktivitelere katılabilir, ilham verici fikirler edinebilirsiniz.

Kahve falında kırmızı bir şey içmek huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı bir şey almak girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, onun yolundan ayrılmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı bir şey görmek emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında komşudan bir şey istemek fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine işaret eder.

Kahve falında yeni bir şey almak edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine yorulur.

Kahve falında bahçeden bir şeyler toplamak zor ve karamsar günler geçireceğine, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin kafasına bir şey atmak yeni mekânlara gireceğine, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir şeyi tamir etmek pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir