AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı balık tutmak

Kahve falında kırmızı balık tutmak

Kahve falında kırmızı balık tutmak başarılarının her geçen gün artacağına, falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, desteksiz kalacağına, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı balık tutmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı gözden geçirmenizde fayda var.

Kahve falında kırmızı balık tutmak sorumlu tutacağına, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine inanılır.

Kahve falında su içinde balık tutmak yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizde elinle balık tutmak sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında sığ suda balık tutmak kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, kazancının günden güne azalacağına yorulur.

Kahve falında suda büyük balık tutmak rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşınla balık tutmak gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında balon balığı tutmak yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine işarettir.

Kahve falında kılıç balığı tutmak kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir