AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşınla balık tutmak

Kahve falında arkadaşınla balık tutmak

Kahve falında arkadaşınla balık tutmak babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, onlardan yana üzüntüye düşeceğine, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşınla balık tutmak gördüyseniz:

  • Sakin olursanız konulara daha kolay çözüm getirebilirsiniz.

Kahve falında arkadaşla balık tutmak çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşınla balık tutmak iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşlarla balık tutmak yüzünün kızaracağına, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine işaret eder.

Kahve falında denizin ortasında balık tutmak geri plana düşeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuyuda balık tutmak büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizden canlı balık tutmak kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında denize girip balık tutmak anne baba dualarının alınacağına, Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında avuçla balık tutmak şansının kendisinden yana olacağına, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir