Kahve falında kirli yumurta görmek

Kahve falında kirli yumurta görmek zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kirli yumurta gördüyseniz:

  • Artık önemini veya işlevselliğini yitirmiş bazı düzenlemeler veya anlaşmalar varsa, yerine yenilerini koyma zamanı gelmiş olabilir.

Kahve falında yumurta kirdiğini görmek büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında kirli yumurta görmek hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tırnak arasında kir görmek manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına yorulur.

Kahve falında kirli gelinlik yıkamak karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında duvarda kir görmek ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kirli tül perde görmek onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına yorulur.

Kahve falında kirli sofra bezi görmek ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kirli tabak yıkamak geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top