AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvarda kir görmek

Kahve falında duvarda kir görmek

Kahve falında duvarda kir görmek büyük adımlar atacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, kötü gidişe dur denileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında duvarda kir gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınıza veya sevdiğiniz kişilere zaman ayırmanızda fayda var.

Kahve falında evin duvarlarının kirlendiğini görmek birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Kahve falında duvarları kirli görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında evin duvarını kirli görmek düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına yorulur.

Kahve falında kirli duvar görmek dünya mallarına karşı hırslanacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına işarettir.

Kahve falında evin duvarlarını kirli görmek hep dua edeceğine, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında duvarda kir görmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, bir bebek sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında kirlenmiş duvar görmek dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kirli duvarı silmek şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir