AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının kirli çamaşırlarını yıkamak

Kahve falında başkasının kirli çamaşırlarını yıkamak

Kahve falında başkasının kirli çamaşırlarını yıkamak geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, bankadaki hesaplarının da kabaracağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının kirli çamaşırlarını yıkamak gördüyseniz:

  • Seçimlerinizi buna göre yapmalısınız.

Kahve falında kirli çamaşır yıkadığını görmek bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin kirli çamaşırlarını yıkamak borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında kirli suda çamaşır yıkamak sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına işarettir.

Kahve falında başkasının kirli çamaşırlarını yıkamak çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına işarettir.

Kahve falında kirli iç çamaşırı yıkamak sevinçli haberler alınacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında kirli çamaşırları yıkamak borçların kolaylıkla kapanacağına, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına tabir olunur.

Kahve falında kirli çamaşır görmek prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında kirli çamaşırları görmek haybeye para ve zaman harcayacağına, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir