AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli yatak çarşaf görmek

Kahve falında kirli yatak çarşaf görmek

Kahve falında kirli yatak çarşaf görmek kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, zor durumda kalınacağına, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına delalet eder.

Kahve falında kirli yatak çarşaf gördüyseniz:

  • Üzerinde uzlaşılması gereken konular, yapılması gereken pazarlıklar veya anlaşmalar istendiği gibi gitmeyebilir.

Kahve falında kirli yatak çarşafı görmek iyiliklerden yüz çevirmeye, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kirli yatak çarşaf görmek geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında kirli çarşaf görmek sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz kirli çarşaf görmek tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kirli çarşaf yıkamak hayırlı bir yola çıkılacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine tabir olunur.

Kahve falında yatak çarşafı değiştirmek çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz çarşaflı yatakta yatmak tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz yatak çarşafı görmek maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir