AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli çarşaf görmek

Kahve falında kirli çarşaf görmek

Kahve falında kirli çarşaf görmek ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, araba alınacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına tabir olunur.

Kahve falında kirli çarşaf gördüyseniz:

  • Kazançlarınızı arttırmanızı sağlayacak seyahatler veya ziyaretler söz konusu olabilir.

Kahve falında beyaz kirli çarşaf görmek sağlıklı bir kişi olmaya, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına işaret eder.

Kahve falında kirli çarşaf yıkamak çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirli yatak çarşaf görmek masrafların bu dönemde artış göstereceğine, ticaret dünyasında adının yayılacağına işaret eder.

Kahve falında kirli yatak çarşafı görmek kesesinin her daim dolu kalacağına, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirli çarşaf görmek işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, etrafındakiler tarafından kutlanacağına işarettir.

Kahve falında yeşil çarşaf giymek sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına inanılır.

Kahve falında beyaz çarşafa sarılı bebek görmek çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine işarettir.

Kahve falında çarşaf giymiş kadın görmek çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir