AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli halı süpürmek

Kahve falında kirli halı süpürmek

Kahve falında kirli halı süpürmek zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, büyük bir makama geleceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, ilk etapta durumu kaldıramayacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli halı süpürmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin dikkatini çekmek istiyorsanız ufak tefek beklenmedik hareketler yapabilirsiniz.

Kahve falında kirli halı süpürmek bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine delalettir.

Kahve falında halıyı süpürmek günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı halı süpürmek bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında halının altını süpürmek işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına yorulur.

Kahve falında halı süpürmek başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında yeşil halı süpürmek kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, önün açılacağına alamet eder.

Kahve falında tozlu halı süpürmek yarınlarının dünlerini aratmayacağına, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elektrik süpürgesiyle halı süpürmek kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir