AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli suyla banyo yapmak

Kahve falında kirli suyla banyo yapmak

Kahve falında kirli suyla banyo yapmak yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, rızkın artacağına, yüzüne kan geleceğine, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, yeni bir iş olanağı yakalamaya, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında kirli suyla banyo yapmak gördüyseniz:

  • Öğle saatleri civarında ise, inişli çıkışlı durumlar, kararsızlıklar, net olmayan ortamlar, dalgınlıklar veya yanılgılar harekete geçmeyi, kararlar almayı zorlaştırabilir.

Kahve falında kirli suyla banyo yapmak harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, bilmediği duyguları tadacağına rivayet eder.

Kahve falında kirli suda banyo yapmak elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında banyoda kirli su görmek daha tutarlı kazançlar elde edileceğine, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine inanılır.

Kahve falında bulanık suyla banyo yapmak üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına işarettir.

Kahve falında çamurlu suyla banyo yapmak işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına alamet eder.

Kahve falında soğuk suyla banyo yapmak kısmetlerinin çoğalacağına, engel teşkil edeceğine işaret eder.

Kahve falında sıcak suyla banyo yapmak onu hayallerine kavuşturacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine yorulur.

Kahve falında ılık suyla banyo yapmak maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir