AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli suda banyo yapmak

Kahve falında kirli suda banyo yapmak

Kahve falında kirli suda banyo yapmak yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, onlardan iyilik ve yardım göreceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, hasadının tarlasında kalacağına, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kirli suda banyo yapmak gördüyseniz:

  • Sizi duygusal anlamda zorlayan veya ani tepkiler vermenize neden olan kişiler evinizde veya iş hayatınızda ilişkilerinize zarar verebilirler.

Kahve falında kirli suda banyo yapmak kafasına koyduğuna ulaşacağına, zaferlere doymayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında soguk suda banyo yapmak keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, helal ve geniş rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında temiz suda banyo yapmak döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında çamurlu suda banyo yapmak herkesi kendisine hayran bırakacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında kirli suyla banyo yapmak yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine delalet eder.

Kahve falında kirli suda balık tutmak işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kirli suda boğulduğunu görmek hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kirli suda balık görmek kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir