AnaSayfa / Genel / Kahve falında banyoda kirli su görmek

Kahve falında banyoda kirli su görmek

Kahve falında banyoda kirli su görmek pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına tabir olunur.

Kahve falında banyoda kirli su gördüyseniz:

  • Pesimist olmanın veya olumsuz düşünmenin mevcut duruma hiçbir katkısı olmayacağı düşünülürse, olayların eksilerini değil, artılarını düşünmenin sizin için daha hayırlı sonuçlar doğurabileceğini görebilirsiniz.

Kahve falında kirli suyla banyo yapmak akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında banyoda kirli su görmek büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına delalettir.

Kahve falında kirli suda banyo yapmak sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına alamet eder.

Kahve falında kirli banyo temizlemek ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında kirli banyo görmek hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında banyoyu kirli görmek rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, kendi çok iyi hissedeceğine yorulur.

Kahve falında banyoda kirli çamaşır görmek bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, mevki kazanacağına işaret eder.

Kahve falında banyoyu su bastığını görmek uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir