AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli suda boğulduğunu görmek

Kahve falında kirli suda boğulduğunu görmek

Kahve falında kirli suda boğulduğunu görmek bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına, parasız kalmaya, büyük bir zenginliğe kavuşacağına, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına inanılır.

Kahve falında kirli suda boğulduğunu gördüyseniz:

  • Pozisyonunuzu korumak istiyorsanız arkadaşlarınıza veya ekip çalışmasına ihtiyacınız olacak.

Kahve falında kirli suda boğulmak dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli suda boğulduğunu görmek sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kirli suda yüzdüğünü görmek beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, işinde bol kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kirli suda yılan görmek böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli suda balık görmek muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine inanılır.

Kahve falında kirli suda balık tutmak kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında kirli suda yürümek problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında kirli suda çamaşır yıkamak bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, işlerin açılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir