AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurlu suda banyo yapmak

Kahve falında çamurlu suda banyo yapmak

Kahve falında çamurlu suda banyo yapmak bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çamurlu suda banyo yapmak gördüyseniz:

  • Başkalarının etkisi altında da kalarak zarar görebilirsiniz, Aslında,bir yanılgıya düşmeyecek kadar da akıllı birisiniz.

Kahve falında çamurlu suda banyo yapmak finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında soguk suda banyo yapmak kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına delalet eder.

Kahve falında kirli suda banyo yapmak iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında temiz suda banyo yapmak rütbesinin artacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çamur banyosu yapmak eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, üzüntülü bir haber alınacağına delalettir.

Kahve falında çamurlu suyla banyo yapmak yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çamurla banyo yapmak güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına inanılır.

Kahve falında çamurlu suda balık tutmak herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir