AnaSayfa / Genel / Kahve falında soguk suda banyo yapmak

Kahve falında soguk suda banyo yapmak

Kahve falında soguk suda banyo yapmak kazancının çoğalacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, giden birinin geri döneceğine, hakkını savunamayacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, saygın bir hayat yaşayacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında soguk suda banyo yapmak gördüyseniz:

  • Duygularınızın bilinir olması olsılığı yüksek veya siz duygularınızı göstermek istiyorsunuz.

Kahve falında çamurlu suda banyo yapmak hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine işaret eder.

Kahve falında kirli suda banyo yapmak çözmek için başkalarından yardım isteneceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine yorulur.

Kahve falında soguk suda banyo yapmak rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, güzel günler görüleceğine yorulur.

Kahve falında temiz suda banyo yapmak kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine işaret eder.

Kahve falında suda kayak yapmak çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına delalettir.

Kahve falında suda doğum yapmak huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına delalet eder.

Kahve falında suda yolculuk yapmak sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Kahve falında suda sörf yapmak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir