AnaSayfa / Genel / Kahve falında sofra bezi almak

Kahve falında sofra bezi almak

Kahve falında sofra bezi almak üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, mal ve mülk sahibi olacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, konforunu ve rahatını yitireceğine, öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sofra bezi almak gördüyseniz:

  • Hiçbirşey nedensiz olmuyor.

Kahve falında sofra bezi sermek aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına delalettir.

Kahve falında yeşil sofra bezi görmek bir koyduğu işten yüz kazanacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sofra bezi almak rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz sofra bezi görmek bir toplantıdan diğerine koşacağına, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kirli sofra bezi görmek kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına delalettir.

Kahve falında sofra bezi satın almak eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı sofra bezi görmek yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sofra bezi silkelemek kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir