AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli nehir görmek

Kahve falında kirli nehir görmek

Kahve falında kirli nehir görmek sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, her daim bereketli işler yapacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kirli nehir gördüyseniz:

  • Hazırlıklı olabilirseniz olumlu değişiklikler sizi bekliyor.

Kahve falında kirli nehirde yüzmek çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirli nehir görmek uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, sorunların çabucak atlatılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nehir üzerinde köprü görmek iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, güç ve para kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil nehirde yüzmek yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nehir kenarında durmak kişinin esenlik bulacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dere nehir görmek çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında masmavi nehir görmek ancak yılmayacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nehirden birini kurtarmak uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir