AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil nehirde yüzmek

Kahve falında yeşil nehirde yüzmek

Kahve falında yeşil nehirde yüzmek bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, büyük özgüven kazanacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, büyük paralar kazanılacağına, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil nehirde yüzmek gördüyseniz:

  • Belli iş birliklerinde veya kaplumbağa hızıyla ilerleyen işlerde daralmaya gidilmesi gerekiyor.

Kahve falında yeşil nehirde yüzmek dünya malı elde edeceğine, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nehirde yüzdüğünü görmek yol göstereceğine, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına delalet eder.

Kahve falında kirli nehirde yüzmek maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında nehirde tersine yüzmek çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, Allah yolunda ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında akan nehirde yüzmek başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında bulanık nehirde yüzmek hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, onlardan iyilik ve yardım göreceğine delalet eder.

Kahve falında bir nehirde yüzmek ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına işarettir.

Kahve falında nehirde balıklarla yüzmek sevilip sayılacağına, doktordan doktora koşturacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir