AnaSayfa / Genel / Kahve falında dere nehir görmek

Kahve falında dere nehir görmek

Kahve falında dere nehir görmek başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, girdiği projelerden zararla çıkacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına inanılır.

Kahve falında dere nehir gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin sizi sömürme eğilimi yüksek olabilir.

Kahve falında nehir dere görmek ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına işaret eder.

Kahve falında dere nehir görmek çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, zor durumda bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında nehir ırmak görmek büyük mutluluklar yaşanacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine inanılır.

Kahve falında kurumuş nehir görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında nehirden su içmek elini eteğini hayattan çekeceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına delalettir.

Kahve falında mavi nehir görmek başının belaya girmeyeceğine, zenginliğinin tükenmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında nehirde tersine yüzmek ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında nehirden karşıya geçmek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir