AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli merdiven görmek

Kahve falında kirli merdiven görmek

Kahve falında kirli merdiven görmek rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, güzel işler yapacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına rivayet eder.

Kahve falında kirli merdiven gördüyseniz:

  • Kısa masafeli yolculuklar ya da ziyaretler belli anlaşmaların neticelenmesinde veya belli kararlar almanızda etkili olabilir.

Kahve falında kirli merdiven çıkmak ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli merdiven görmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, daha fazla mal sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında kirli beyaz çamaşır görmek kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kirli yol görmek başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında kirli battaniye görmek kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, başarılarının hiçe sayılacağına alamet eder.

Kahve falında evin duvarlarının kirlendiğini görmek işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına yorulur.

Kahve falında kirli suya batmak sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, para sıkıntısının olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında kirli adet bezi görmek bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, büyük ferahlık yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir