AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli merdiven çıkmak

Kahve falında kirli merdiven çıkmak

Kahve falında kirli merdiven çıkmak iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, ailesinin de büyük olacağına, onları tebrik edeceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kirli merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • İstikrarsız tavırları olan kişiler dikkat gerektiriyor.

Kahve falında kirli merdiven çıkmak başarısız olacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında kirli merdiven görmek iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında kirli sudan çıkmak yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında merdivenleri çıkmak işlerinin günden güne açılacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına inanılır.

Kahve falında eski merdivenden çıkmak işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında merdivenle çatıya çıkmak üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine işarettir.

Kahve falında okul merdiveni çıkmak zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında merdivenle dama çıkmak görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir