AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli beyaz çamaşır görmek

Kahve falında kirli beyaz çamaşır görmek

Kahve falında kirli beyaz çamaşır görmek sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine, kendi hataları ile yüzleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli beyaz çamaşır gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız bir iş arkadaşınızın özel sorunlarıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

Kahve falında kirli beyaz çamaşır görmek hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz kirli çamaşır görmek rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok kirli çamaşır görmek uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında iç çamaşırı kirli görmek kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, iş değişikliğine gidileceğine işarettir.

Kahve falında siyah kirli çamaşır görmek kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirli suda çamaşır yıkamak kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli iç çamaşırı yıkamak keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında kirli çamaşırları makineye atmak ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir