AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli yol görmek

Kahve falında kirli yol görmek

Kahve falında kirli yol görmek ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, mesleğine dört elle sarılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kirli yol gördüyseniz:

  • Kafanız karışabilir veya karmakarışık hale gelen işler, durumlar ya da ilişkiler yüzünden problem yaşayabilirsiniz.

Kahve falında kirli yol görmek sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine inanılır.

Kahve falında yol kenarında ev görmek yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yanliş yola gitmek hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında valizle yola çıkmak dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, gelirinin de garanti altında olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karla kapalı yol görmek hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına işaret eder.

Kahve falında zorlu yollardan geçmek eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında birden fazla yol görmek kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına alamet eder.

Kahve falında yol çökmesi görmek iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir