AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli adet bezi görmek

Kahve falında kirli adet bezi görmek

Kahve falında kirli adet bezi görmek büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, can sıkıntısının sona ereceğine, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, borçlarının çoğalacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, bağlılıkların zayıflayacağına ve fal sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirli adet bezi gördüyseniz:

  • Zerafetinizi koruyun.

Kahve falında kirli adet bezi görmek ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına delalettir.

Kahve falında temiz adet bezi görmek çok büyük bir proje ortaya koyacağına, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında adet bez görmek anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine alamet eder.

Kahve falında adet bezi görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının adet bezini görmek çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına inanılır.

Kahve falında adetli bezi görmek hayırlı bir iş kapısının açılacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında adet bezi değiştirmek sevgi dolu haberler alınacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine inanılır.

Kahve falında adetli bez görmek üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir