AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenleri çıkmak

Kahve falında merdivenleri çıkmak

Kahve falında merdivenleri çıkmak büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, işinde büyük zaferler elde edeceğine, ziraat ve harmandan fayda görmeye rivayet eder.

Kahve falında merdivenleri çıkmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilere ters gelebilecek ya da uyumsuz davranışlarda bulunmanız ilişkilerinize zarar verebilir.

Kahve falında merdiveni zor çıkmak yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine yorulur.

Kahve falında merdivenin en üstüne çıkmak sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına tabir olunur.

Kahve falında tahta merdivenden çıkmak ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında merdivenleri inip çıkmak gönlünce bir yaşamı olacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dik merdivene çıkmak yeni şeyler deneneceğine, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine delalet eder.

Kahve falında okul merdiveni çıkmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında apartmanda merdiven çıkmak konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında merdivenden hızla çıkmak büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir