AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuz temizlemek

Kahve falında havuz temizlemek

Kahve falında havuz temizlemek evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, kazancını çoğaltacağına, kötü bir duruma düşürüleceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına delalet eder.

Kahve falında havuz temizlemek gördüyseniz:

  • Sizinle aynı ilgi alanlarına sahip kişilerle bir araya gelmeniz ilginç tekliflere neden olabilir.

Kahve falında kirli havuz temizlemek şansın kapanacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında havuz temizlemek rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, çareyi başka yerlerde arayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havuzun içini temizlemek hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına tabir olunur.

Kahve falında havuzu temizlemek devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, fal sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kirli havuzu temizlemek yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, olmayı hedeflediği makama da oturacağına alamet eder.

Kahve falında boş havuz temizlemek yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında havuzlu oda görmek insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında bir erkekle havuza girmek eş ve evlat sahibi olacağına, kişinin tek başına kalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir